Her kan du læse, hvordan du opretter din første gruppe på Turnalist.

En gruppe danner rammen om en tilbagevendende begivenhed, hvor medlemmerne skiftes til at udføre en opgave.

Du skal ikke være nervøs for at oprette en gruppe, selvom du ikke er sikker på, om Turnalist er noget for dig. Systemet begynder ikke at udsende mails, før alt er klappet og klart, og du selv sætter det i gang. Du kan altid nedlægge gruppen igen, hvis Turnalist ikke lever op til dine forventninger.

Opret brugerkonto

Allerførst skal du oprette dig som bruger på Turnalist.

• Tryk på “Tilmeld” øverst til højre.
  • Indtast dit navn og din e-mailadresse, og vælg en adgangskode
  • Du modtager nu en mail med et link. Følg linket for at aktivere din konto.

Du er nu oprettet som bruger og er klar til oprette din første gruppe.

Opret gruppe

For eksempel “Fredagsmorgenmad”.

. uge

Næste trin: Tilføj medlemmer til gruppen.

Start fra din personlige forside. Du kan altid komme hertil ved at trykke på Turnalist-logoet øverst til venstre

• Tryk på “Opret ny gruppe”.
  • Vælg et navn til gruppen. Det kan fx være “Fredagsmorgenmad” eller “Rydde op i køkkenet”.
  • Angiv hvilken ugedag og hvilket klokkeslæt, begivenheden finder sted, fx hver fredag kl. 9.
  • Tryk “Næste”.

Du er nu klar til at tilføje medlemmer til gruppen.

Tilføj medlemmer

Indtast det fulde navn og e-mailadressen på alle de medlemmer, du ønsker at tilføje. Du kan når som helst tilføje flere medlemmer eller fjerne medlemmer fra gruppen.

Bare rolig – vi udsender ingen e-mails, før du har bekræftet, at alt ser rigtigt ud.

Nu skal du indtaste navn og e-mailadresse på alle dem, der skal være medlem af gruppen. Hvis du ikke kan huske alle, har du mulighed for at tilføje dem senere. Hvis du løber tør for felter, så tryk på “Tilføj række” nederst til venstre.

Når du er færdig, trykker du på “Tilføj medlemmer”.

Tjek og ret til

Nu er gruppen oprettet og mangler kun at blive aktiveret. Det kan du gøre med det samme, men det anbefales, at du først tjekker, at alting ser rigtigt ud.

På gruppens side kan du se, at de første begivenheder allerede er oprettet, og der er blevet valgt en ansvarlig. Du vil selv være valgt som ansvarlig for den allerførste begivenhed. Du kan vælge en anden ansvarlig ved at trykke på “Vis begivenhed” ud for den enkelte begivenhed.

Fra sidens højre spalte har du adgang til at justere gruppens indstillinger.

• Under “Instruktioner” du kan indtaste en instruks til den, der skal løse opgaven, fx “Køb 3 franskbrød og hent tallerkener i kantinen”.
  • Under “Planlægning” kan du tilrette, hvornår begivenheden finder sted, og hvornår den ansvarlige bliver valgt. Du kan også vælge, om der skal vælges mere end én ansvarlig pr. gang.
  • Under “Medlemmer” kan du tilføje og fjerne medlemmer.

Når du er tilfreds, trykker du på “Aktiver gruppe”. Systemet vil nu udsende en velkomstmail til alle medlemmer af gruppen samt give besked til de ansvarlige for de første begivenheder.

Klar, parat, start!

Du er nu parat til oprette din første gruppe. Klik på “Tilmeld” øverst til højre for at komme i gang. God fornøjelse 🙂